Κάμερες ασφαλείας για επιχειρήσεις – Κορυφαία ερώτηση

Έτσι, απολαμβάνεις μια επιχείρηση και μόλις έσπασες ξανά! Η επιθυμία για κάμερες ασφαλείας μετατράπηκε από μια επιθυμία σε μια αναγκαιότητα στον χρόνο που χρειάστηκες για να καλέσεις την αστυνομία, και εκείνη, (όσο πιο όμορφα γινόταν) σου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ ακόμα για σένα.

Σε αυτό το σημείο είστε φρενήρεις, τρομοκρατημένοι ή έτοιμοι να ρίξετε το μαντήλι. Μάλλον αισθάνεστε ότι εξαρτάται από εσάς να το βοηθήσετε να περάσει ξανά. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΑ δίκιο! Δυστυχώς στην εποχή μας η εγκληματικότητα αυξάνεται και μόνο οι καμερες ασφαλειας ασφαλείας μπορούν να σας προσφέρουν 24/7 παρουσία που οι ένοχοι όχι μόνο παρατηρούν, αλλά φοβούνται.

Αφού πάρεις την απόφαση να πιπιλίσεις

το pellet και πάρτε ένα σύστημα κάμερας παρακολούθησης για την επιχείρησή σας, λέω ότι έχετε κάνει ένα κυνήγι στο Διαδίκτυο ελπίζοντας να βρείτε αυτόν τον σύνδεσμο που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας και σας λέει ακριβώς τι χρειάζεστε. Ναι, καλή τύχη σε αυτό! Υπάρχουν τόσο σημαντικές εκεί έξω, και τόσες πολλές εταιρείες, καλές και κακές, που μπορούν να σας προσφέρουν κάμερες ασφαλείας. Χρειάζονται ώρες και ώρες για να τα φιλτράρεις όλα και να διαχωρίσεις την ανάγκη να ξέρεις, από το όχι αυτό που ψάχνεις.

Καθημερινά καλώ επισκέπτες γεμάτοι πληροφορίες και συγκινημένοι με την ανταπόκριση που λαμβάνουν από τις εταιρείες που καλούν. Λοιπόν, μην φοβάσαι! Μπορώ πραγματικά να περιορίσω τις ερωτήσεις που έχετε και να σας βοηθήσω να σας δείξω τη σωστή κατεύθυνση.

Χωρίς πιο μακρινή συνένωση – Υπάρχουν οι κορυφαίες ερωτήσειςΜου ζητείται σε ημερήσια βάση για το τι χρειάζεται μια επιχείρηση σε σχέση με τις κάμερες ασφαλείας.

Πόσο μακριά και σε πλάτος μιας περιοχής θα δουν οι κάμερες;

Απάντηση- Το πόσο μακριά θα δει μια κάμερα εξαρτάται από ένα πραγματικά πράγμα – το πόσο μεγάλος είναι ο φακός σας και σε αυτήν την περίπτωση το μέγεθος μετράει πραγματικά! Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός τόσο πιο κάτω θα είστε κατάλληλοι να δείτε. Έτσι για παράδειγμα – εάν έχετε φακό 3,6 mm, η περιοχή της πιο ευκρινούς εστίασης είναι περίπου 12′ κάτω από την κάμερα. Αλλά εάν έχετε φακό 50 mm, η εστίαση μετακινείται επίσης σε περίπου 75′ κάτω από την κάμερα.

Τώρα, το πόσο πλάτος θα δει μια κάμερα βασίζεται σε δύο εφέ – τον ανιχνευτή εικόνας και το πιο σημαντικό από τον φακό. Οι δύο πιο συνηθισμένοι ανιχνευτές εικόνας είναι 1/4″ και 1/3″. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός τόσο το καλύτερο. Θα αφήσει περισσότερο φως στην εικόνα και θα σας δώσει μια ελαφρώς ευρύτερη γωνία θέασης. Ωστόσο, ο φακός έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στη γωνία των φωτογραφικών σας μηχανών. Όπως στην εικόνα μας στο # 10, ένας φακός 3,6 mm θα δει περίπου 80 μοίρες πλάτος, αν τον βάλετε στη γωνία ενός δωματίου θα δείτε αρκετά ολόκληρο το δωμάτιο. Τώρα ένας φακός 50 mm θα έχει πλάτος μόνο περίπου 5 μοίρες. Ας υποθέσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, εάν κάνετε ζουμ με μια βιντεοκάμερα, μπορείτε να δείτε πιο κάτω, αλλά η σκηνή σας στενεύει. Είναι το ίδιο σενάριο για κάμερες ασφαλείας. Πολλοί άνθρωποι θέλουν επίσης να μάθουν εάν υπάρχει μια κάμερα εκεί έξω που μπορεί να δει άψογα καθαρά στο 5′ και στα 200′ ταυτόχρονα. Όχι δεν υπάρχει. Οι κάμερες Pan-Tilt-Zoom (PTZ’s) μπορούν να μεγεθύνουν και να κατευθύνουν ηλεκτρονικά, αλλά εξακολουθούν να είναι μία εστιακή απόσταση τη φορά.